Skoči na glavno vsebino
Lloret de Mar

Hotel Gran Hotel Flamingo ****

250 m do peščene plaže

Plaža: hotel ni na obali. Do peščene plaže je cca 250 m. Koriščenje ležalnikov in senčnikov na voljo ob doplačilu in do zasedbe mest.

Bazen: manjši zunanji bazen za odrasle z ločenim otroškim delom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Storitev: POLPENZION (samopostrežni zajtrk, samopostrežna večerja) ali POLNI PENZION (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Internet: možnost brezžične internetne povezave (ob doplačilu).

Ostalo: prijeten, leta 2013 renoviran, hotel z izjemno lokacijo; recepcija, bar, samopostrežna restavracija, konferenčna dvorana, menjalnica, dvigalo, predel z igralnimi avtomati, zdravniška asistenca, občasno lahka animacija.

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Hotel je primeren za mlade in vse, ki si želijo zabave in pestre ponudbe barov, restavracij ter diskotek.

Opis sob: skupno 281 zvočno izoliranih sob.Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 (cca. 16-24 m2): standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.

Paketna cena vključuje:

  • letalski prevoz LJUBLJANA – ŠPANIJA (Barcelona) – LJUBLJANA, polet vsak četrtek od 22.6. do 21.9.
  • letališko in varnostno pristojbino ter ekološko takso v Sloveniji in v Španiji
  • avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj
  • asistenco na letališčih
  • 7 x NOČITEV s storitvijo ZAJTRK, POLPENZION ali POLNI PENZION v času bivanja v hotelu
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • slovenskega predstavnika (informativne ure tedensko)